Klizački klub “LEDA”

Klizački Klub LEDA je od svog osnutka 2002. godine na gotovo svim prvenstvima Republike Hrvatske proglašavan najboljim klubom. Uspjesi klizača i klizačica našeg kluba nisu slučajni nego su plod njihovog talenta, upornosti i predanog rada, plod stručnosti i profesionalnosti naših trenera, te potpore i entuzijazma roditelja klizača. Iz naših redova dosad je stvoreno mnogo klizača i klizačica koji su predstavljali Hrvatsku na velikim natjecanjima kao što su Europska i Svjetska prvenstva kao i EYOWF a nadamo se da ćemo uskoro "napraviti" i sljedećeg olimpijca/olimpijku. Naše trenerice redovito sudjeluju na seminarima i puno pažnje polažemo edukaciji i razvoju našeg stručnog kadra kako bi što bolje prenijele svoje znanje na mlađe generacije. Uz aktivne natjecatelje njegujemo i razvojamo klizačku grupu odraslih i tinejđera zaljubljenika u klizanje koji iz raznih razloga nisu ranije počeli sa klizanjem.

Poslijednjih klizačkih sezona KK Leda bila je ekipni pobjednik Prvenstva Hrvatske, poslijednji puta za 2018. godinu, ekipni pobjednik Kupa Zagreba posljednji puta za sezonu 2017/2018, četvrtoplasirani, najbolje od hrvatskih predstavnika klizački klub po službenom Europskom kriteriju.

KK Leda osim klizača u pojedinačnim katagorijama okušao se i u razvoju sportskih parova koji je u Hrvatskoj bio zapostavljen nizom godina te je imao dva mlada sportska para.

KK LEDA broji tri članice i jednog člana reprezentacije HKS-a te nekoliko perspektivnih klizača ZKS-a .

Klizači i klizačice kluba nastupaju na brojnim domaćim i međunarodnim klizačkim natjecanjima na kojima osvajaju zavidne rezultate.

Pod motom olimpizma “brže, više, jače”, KK LEDA stremi što boljim rezultatima u budućnosti.

Postanite član našeg kluba, a mi ćemo se pobrinuti za pravi sportski život Vašeg djeteta, uz treninge, igru i druženje.

Klizački klub “LEDA” - slika 1

Predsjednik:
Goran Štimac
Dopredsjednik:
Svjetlana Čoralić
Glavni trener:
Ivana Jakupčević Marinković
Treneri:
Nevenka Lisak, Mirna Librić, Oleg Filippov, Mihaela Štimac-Rojtinić - studentica KIF-a pripravnik, Melita Čuhalov - demonstratorica
Adresa:
Nadvina 23, 10000 Zagreb
Telefon:
098/289203 Goran Štimac, predsjednik 098/9138193 Ivana Jakupčević, trenerica
Fax:
01 464 53 47
E-mail:
kkleda@kkleda.hr
Web:
http://www.kkleda.hr
Galerija slika:

Klizački klub “LEDA” - slika 1
Klizački klub “LEDA” - slika 2
Klizački klub “LEDA” - slika 3