Klizački klub “ZIBEL”

Klizački klub Zibel osnovan je krajem 2017. godine, a  ustrojen je i organiziran na način da učinkovito funkcionira i organizira rad svih članova, od najmlađih uzrasta pa sve do seniorskih selekcija, dok je najveći naglasak na aktivnosti vezane uz mlađe uzrasne kategorije (djeca i mladi od 4 do 18 godina starosti).

Klub je organiziran i funkcionira transparentno i otvoreno. Odluke se donose temeljem argumenata no prije svega zajednički.

Klub trenutno broji oko 80 članova, a u  radu Grad Sisak, ZSUGS  i ŠRC Sisak su neizostavni partneri koji uz sponzore omogućavaju kvalitetan rad i ostvarenje planiranog, dok se klub trudi maksimalno uzvratiti stručnom podrškom, kao i promocijom Grada Siska i njegovih institucija kroz vlastite marketinške aktivnosti i natjecanja.

Od osnutka smo otvoreni za nove ideje i domete u promicanju i postignućima na području sporta, razvijajući sportski duh naših članova. Želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

Predsjednik:
Andrea Cavrić
Dopredsjednik:
Davor Panjković
Glavni trener:
Yevgeniy Plyuta
Adresa:
Ivana Gundulića 44, Sisak
Telefon:
Andrea Cavrić - predsjednica mob: 098 1928158
E-mail:
klkzibel@gmail.com
Web:
https://klizacki-klub-zibel.hr/