listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

Hrvatski brzoklizači vratili se s EP s novim državnim rekordima

16.01.2018

Proteklog vikenda završeno je EP u brzom klizanju na kratkim stazama u Dresdenu. Zza naše brzoklizače završilo je vrlo dobrim rezultatima. U konkurenciji preko 80 brzoklizačica i brzoklizača naši predstavnici izborili su, po prvi puta, pravo prisustva dogodine s po dva predstavnika i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

Naša juniorka A Valentina Aščić zauzela je 28. poziciju, a seniori Katarina Burić i Martin Kolenc su u ženskoj odnosno muškoj konkurenciji zauzeli 29. mjesto. Ujedno se Martin i Valentina ponosno vraćaju s novim državnim rekordima na 500m.

Posebno je ugodno iznenađenje vrlo dobro 9. mjesto naše ženske štafete u sastavu Katarina Burić, Danijela Ivandić, Valentina Aščić i Maja Ivandić. Hrvatska štafeta je prvi puta izborila pravo nastupa na EP tako da je to ujedno i prvi, povijesni rezultat.

Navedeni uspjesi su rezultat trajnog i kontinuiranog vrijednog dugogodišnjeg rada naših brzoklizača na čelu s trenerom Dubravkom Feldinom odnosno cijelog brzoklizačkog kluba Meteor iz Zagreba.

Za naše brzoklizače ujedno i reprezentativce sezona je u punom jeku, tako da koristimo priliku najaviti već naredno natjecanje od 26.-28. siječnja. U Budimpešti je sljedeća stanica Danubia kupa, natjecanja brzoklizača srednje i jugoistočne Europe u kojem se naši brzoklizači nalaze u vrhu tablice te našim predstavnicima želimo nastavak odličnih rezultata.

Galerija slika: