listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

Izvrstan početak sezone naših brzoklizača

12.09.2017

Hrvatski reprezentativci se vraćaju s medaljama!

 

Katarina Burić zlatna, Valentina Aščić i Ivan Martinić srebrni, Danijela Ivandić brončana

Posljednjeg dana regionalnog natjecanja iz Danubia serije za brzoklizače na kratkim stazama u austrijskom Grazu, naši su reprezentativci uspješno dovršili natjecanje i vraćaju se ovjenčani s mnogim medaljama.

Hrvati su pod vodstvom trenera Dubravka Feldina posljednji dan uspješno savladali i srednje dugu disciplinu, na 1000 m, u konkurenciji 14 zemalja. Ukupni rezultati nakon sva tri dana natjecanja:

Zlatne medalje:

ženska štafeta: Danijela Ivandić, Katarina Burić, Maja Ivandić, Valentina Aščić

ženska seniorska konkurencija - Katarina Burić

Srebrne medalje:

muška seniorska konkurencija - Ivan Martinić

juniorka A - Valentina Aščić

Brončana medalja:

ženska seniorska konkurencija - Danijela Ivandić

I naši ostali natjecatelji dostojno su obranili boje svog kluba. Senioru Martinu Kolencu zamalo je izmakla brončana medalja (osvojio je 4. mjesto), juniorka B, Maja Ivandić bila je jako dobra 11. u konkurenciji 21. natjecateljice, a naš mladi junior B, Jan Posavec, prikupio je znatno iskustvo za buduća natjecanja.

Sljedeće natjecanje u Danubia seriji na rasporedu je već sljedećeg mjeseca u Češkoj, a u međuvremenu naši reprezentativci krajem rujna odlaze u Budimpeštu na utrke Svjetskog kupa.

 

 

09.09.2017. GRAZ, AUSTRIJA

2. dan - Austrian Open (Danubia series) 

 

Drugi dan regionalnog natjecanja Danubia serije - Hrvati osvajaju vodeća mjesta!

Seniori: Ivan Martinić preuzeo vodstvo, Martin Kolenc  4. mjesto, seniorke Katarina Burić 1. mjesto, Danijela Ivandić  3., a naša juniorka A Valentina Aščić osvojila 2.mjesto!

Drugoga dana regionalnog natjecanja iz Danubia serije za brzoklizače na kratkim stazama u austrijskom Grazu, naši su reprezentativci nastavili niz izvrsnih rezultata od prethodnog dana. Hrvatska reprezentacija je snage odmjerila s brzoklizačima i brzoklizačicama iz Austrije, Ukrajine, Srbije, Mađarske, Bjelorusije, Bugarske, Slovačke, Poljske, Latvije, Slovenije, Češke, Bosne i Hercegovine, Turske i Litve.

Na programu su bile najatraktivnije utrke, one u sprinterskim disciplina na 500 m koje uvijek donesu puno uzbuđenja i zanimljivosti, kako za natjecatelje, tako i za gledatelje. Na kraju ovoga, drugoga natjecateljskoga dana, zbrojenim rezultatima dosadašnjeg natjecanja možemo biti i više nego zadovoljni.

U muškoj seniorskoj kategoriji Ivan Martinić je trenutno preuzeo vodstvo te se nalazi na prvom mjestu. Martin Kolenc i dalje je na jako dobrom 4. mjestu s mogućnošću sutrašnjeg napretka u plasmanu.

Seniorke Katarina Burić (1. mjesto) i Danijela Ivandić (3. mjesto) zadržale su jučerašnje plasmane, dok je juniorka A, Valentina Aščić, popravila svoj plasman od jučer te je trenutno zasjela na 2. mjesto.

U nedjelju se natjecanje završava posljednjom, srednje dugom disciplinom, na 1000 m, te podjelom medalja u pojedinačnoj konkurenciji i štafetama.

 

 

08.09.2017. GRAZ, AUSTRIJA

1. dan - Austrian Open (Danubia series)  

 

Hrvatice osvojile zlato u štafeti!

Danas je u austrijskom Grazu za brzoklizače na kratkim stazama počelo prvo regionalno natjecanje iz Danubia serije. Prvoga dana ovog trodnevnog spektakla na rasporedu su standardno bile najduže discipline.

Hrvatska ženska štafeta na 3000 m u sastavu (s lijeva na desno), Danijela Ivandić, Katarina Burić, Maja Ivandić i Valentina Aščić, nadmašile su poljsku, mađarsku i slovačku štafetu i osvojile zlatnu medalju.

U pojedinačnoj konkurenciji, naši su se klizači rezultatski također svrstali u sami vrh!

U muškoj seniorskoj kategoriji nakon odvoženih utrka na 1500 m, Ivan Martinić je na izvrsnom drugom, a Martin Kolenc ga prati na jako dobrom 4 mjestu.

Seniorke su u istoj disciplini (1500 m) također bile vrlo uspješne: Katarina Burić - 1. mjesto, Danijela Ivandić 3. mjesto te juniorka A, Valentina Aščić, odlično 3. mjesto.

Sutra se natjecanje nastavlja najatraktivnijim i najuzbudljivijim utrkama u kratkim disciplinama na 500 m. Vjerujemo da će naši reprezentativci nastaviti s izvrsnim rezultatima kao i danas.

Galerija slika: