listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

ISU Grand Prix juniora - Croatia Cup Ledena dvorana Zagreb, 28-30. rujna

26.09.2017

Kitarović, Skopančić, Cvijanović i Katanović među najvećim nadama svijeta u Ledenoj

 

Hrvatski klizački savez od četvrtak do subote (28-30. rujna) domaćin je još jednog velikog natjecanja u umjetničkom klizanju - juniorskog ISU Grand Prixa, Croatia Cupa.

Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova ugostiti će više od 120 najtalentiranijih mladih klizača iz čak 36 zemalja svijeta i to Australije, Austrije, Bugarske, Kanade, Kine, Cipra, Tajvana, Francuske, Finske, Njemačke, Hong Konga, Gruzije, Velike Britanije, Indonezije, Italije, Islanda, Izraela, Japana, Luksemburga, Makedonije, Mađarske, Meksika, Južne Koreje, Rumunjske, Rusije, Srbije, Singapura, Slovačke, Slovenije, Španjolske, Švicarske, Ukrajine, Tajlanda, Turske i SAD-a, a Hrvatsku će predstavljati četiri klizačke nade.

- Hrvatska reprezentacija nastupiti će sa tri klizačice, 16-godišnjakinjama Patricijom Skopančić i Katarinom Kitarović te 14-godišnjom Hanom Cvijanović, dok će u muškoj konkurenciji klizati naš novi član, Charles Henry Katanović. Ovaj 17-godišnjak živi u Francuskoj, od kuda mu je i majka, no kako mu je otac iz Hrvatske, odlučio je klizati za nas - otkrila je direktorica natjecanja, Melita Juratek Cipek.

- Charles je početkom rujna nastupio na juniorskom Grand Prixu u Salzburgu i izborio bodove u kratkom programu za Svjetsko juniorsko prvenstvo, a nadamo se da će u Zagrebu isto uspjeti napraviti i u slobodnom programu. Ovo natjecanje biti će prilika za sve ljubitelje klizanja vidjeti doista najveće talente ovog sporta i sigurna sam, buduće olimpijske i svjetske zvijezde.

Ulaz na sva tri dana natjecanja je besplatan, a natjecanje u četvrtak od 10 sati otvaraju klizači kratkim programom, dok nakon njih slijede nastupi sportskih parova i klizačica.

 

Raspored natjecanja

Četvrtak, 28. rujna

10.00 Klizači - kratki program

13.30 Sportski parovi - kratki program

16.00 Klizačice - kratki program

Petak, 29. rujna

11.30 Plesni parovi - kratki ples

14.10 Sportski parovi - slobodni program

17.00 Klizači - slobodni program

Subota, 30. rujna

12.00 Plesni parovi - slobodni ples

14.45 Klizačice - slobodni program

Galerija slika: