listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

U Poljskoj završilo EP u brzom klizanju, Hrvatska ostvarila nove rekorde i ostvarila veliki uspjeh

25.01.2021

jučer je u Poljskoj završilo Europsko prvenstvo u brzom klizanju, za četvero hrvatskih reprezentativaca najuspješnije do sada. Višemjesečne naporne pripreme pod vodstvom trenera Ingmara van Riela i zajednički treninzi s belgijskim reprezentativcima rezultirali su izvrsnim uspjesima.

Najveći uspjeh ostvarila je Valentina Aščić, ulaskom u B finale u disciplini 1500 m i plasmanom na 14. mjesto te novim državnim rekordom u disciplini 500 m. Druga hrvatska reprezentativka, Katarina Burić, također je ostvarila veliki uspjeh. Njen najbolji rezultat na ovom EP je 17. mjesto u disciplini 1000 m.

U muškoj je konkurenciji fenomenalnom vožnjom naš Martin Kolenc postavio novi državni rekord u disciplini 500 m i plasirao se na 16. mjesto, dok je Ivan Martinić odličnim nastupima sveukupno zauzeo 29. mjesto u ukupnom poretku.

Na Europski tron u ženskoj konkurenciji sjela je nepobjediva u sve tri discipline,Nizozemka Suzanne Schulting, a u muškoj konkurenciji titulu europskog prvaka ponio je Rus Semen Elistratov. Kod štafeta su Francuska u ženskoj i Nizozemska u muškoj konkurenciji osvojili prva mjesta.

Hrvatski su reprezentativci svojim izvrsnim ovogodišnjim plasmanima osigurali da i iduće godine Hrvatska ima po dva predstavnika i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Slijedeće veliko natjecanje je Svjetsko prvenstvo u Nizozemskoj, u Dordrechtu, od 5. do 7. 3., na kojem će i Hrvatska imati svoje predstavnike.