listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

Počinje Audi ISU Svjetski kup za brzo klizanje na kratkim stazama, Hrvatska reprezentacija spremna

25.09.2017

Reprezentacija Hrvatske u brzom klizanje na kratkim stazama odrađuje zadnje treninge prije odlaska na 1. ovosezonsko natjecanje Audi ISU Svjetskog kupa koji se održava od 28.09. – 01.10. u Budimpešti. Predvođeni trenerom Dubravkom Feldinom boje naše zemlje branit će Ivan Martinić, Martin Kolenc, Katarina Burić, Valentina Aščić, Danijela Ivandić i Maja Ivandić. Svi su oni ispunili norme kako bi nastupili na utrkama svjetskog kupa i borili se za najbolji plasman rame uz rame sa svjetskom elitom.

Riječ je o seriji od 4 natjecanja na kojem se natječu najbolji svjetski brzoklizači u ženskoj i muškoj konkurenciji, a na kojima će ujedno probati izboriti i nastup na ZOI jer su ova natjecanja ujedno i svjetske kvalifikacije za predstojeće ZOI. Ove sezone prva dva natjecanja održavaju se u Europi, prvo u Budimpešti (28.09. – 01.10.), a drugo tjedan dana kasnije u nizozemskom Dordrechtu. U studenom se najbrži brzoklizači svijeta sele u Aziju gdje se svjetski kup nastavlja dvama natjecanjima, u Shangaiu i u Seoulu.

Zbog iznimno jake konkurencije naše reprezentativce očekuje jako teško natjecanje stoga zaželimo im puno umješnosti i sportske sreće.