listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

Uspješno završila Danubia Zagreb 2018

14.02.2018

Dodjelom medalja za najuspješnije brzoklizače završila je Danubia u Zagrebu, čime je završen ujedno i cjelokupni ovogodišnji ciklus Danubia natjecanja.

Proteklog je vikenda u tri natjecateljska dana proletjelo ledenom stazom preko stotinu brzoklizačica i brzoklizača Europe. Između 120 natjecatelja iz 13 zemalja nastupilo je i 18 hrvatskih predstavnika. Najveća konkurencija i najveći broj klizača sudjelovao je u kategorijama juniora C i D za koje je ovo natjecanje bilo odlučujuće za ukupni poredak. Naši stariji klizači već su ranije ostvarili plasman među prvih 8 u svojim kategorijama čime su izborili pravo nastupa na Europa Cup Final natjecanju, u Ventspilsu u Letoniji, u ožujku ove godine.

Visoku motiviranost naših natjecatelja dokazuje i činjenica kako je od 18 naših predstavnika njih 12 napravilo 24 osobna rekorda u raznim disciplinama. To se najviše odnosi na naše mlade snage u najmlađim kategorijama. Inače, ovo se natjecanje za domaće klizače ujedno bodovalo i kao Prvenstvo Zagreba, tako da je za naše klizače, možemo reći, zadatak bio dvostruko važan i dvostruko dobro obavljen.