listopad 2021

Seminar Sisak

ožujak 2021

Završeno SP

prosinac 2017

Golden Spin Results

prosinac 2017

LIVE STREAM LINK

prosinac 2016

Live Stream

studeni 2016

Tickets/Ulaznice

studeni 2016

Golden Bear

Hrvatski seniori zasjali zlatom na Alpe Adria Trophyju u Zagrebu

06.11.2017

Uspješno završen Alpe Adria Trophy Zagreb Open 2017, hrvatski seniori zasjali zlatom

 

Drugog, ujedno i posljednjeg dana međunarodnog natjecanja u brzom klizanju na kratkim stazama, Alpe Adria Trophy, Hrvati nisu dozvolili da im konkurencija ugrozi izvrsne rezultate od prethodnog dana.

 

Uspješno je završen Alpe Adria Trophy Zagreb Open 2017, prvo od četiri međunarodna natjecanja u brzom klizanju na kratke staze koje je u Zagreb privuklo 130 klizača iz 16 klubova i 8 zemalja. Oni su u 15 kategorija i 3 discipline prikazali svoje vještine u ovom dinamičnom sportu, a gledatelji su mogli tijekom dva dana uživo vidjeti pretjecanja, padove i vrtoglave brzine dok se klizalištem na Velesajmu jurilo i do 50 km/h.


Hrvatske brzoklizačice i brzoklizači imali su uspješan nastup osvojivši ukupno 4 zlatne, 2 srebrne i jednu brončanu medalju. Zlato su osvojile seniorka Danijela Ivandić i juniorka A Valentina Aščić,  senior Martin Kolenc, koji je na ovom natjecanju oborio i državni rekord te u najmlađoj kategoriji juniora G - Rene Koprivnjak. Srebrom su se okitili naš senior Ivan Martinić i junior G Marko Opuhač, a broncom naša seniorka Katarina Burić.

 

Obaranje jednog državnog i 30 osobnih rekorda pokazalo je da su im se naporan rad i treniranje isplatili, a nastup pred domaćom publikom dokazao je njihovu posebnu motiviranost.
Ostvareni rezultati naših brzoklizača imali su dvostruku težinu, jer su se ujedno bodovali i za Prvenstvo Zagreba u sezoni 2017./2018.
 

Sljedeće natjecanje iz serije Alpe Adria Trophy na rasporedu je drugog vikenda u mjesecu prosincu u Beogradu.

Galerija slika: